Бургас, Топ новини

Зрелищни бийтбокс битки ще се проведат за първи път в Бургас

0

По повод Международния ден на младежта град Бургас за първи път ще бъде арена на зрелищни бийтбокс битки. Събитието ще се проведе на 11 август  от 20:30 на открита сцена пред “Пантеона” в Морската градина.

Beatbox Battle Burgas е формат, в който 8-те най-изявени бийтбокс артисти в България ще се борят за първото място. Преди състезанието всеки желаещ може да се научи на основните стъпки в това изкуство. Световният шампион SkilleR и двукратният шампион на България – Killa Bee, ще направят безплатен workshop, подходящ както за начинаещи, така и за напреднали. Водещ на събитието ще бъде НАСКО или актьорът Наско Михайлов, известен от предаването “МелоТВмания”.

Събитието се организира от Българска бийтбокс асоциация и Младежки културен център към Община Бургас, обединени в общата инициатива “Бургас харесва младите”.

 

ПРАВИЛА / РЕГЛАМЕНТ

Всички батъли в сътезанието ще се проведат по системата: А B А B. Битките в 1/4 финалите ще имат общо 4 рунда (по два за всеки участник). Всеки рунд ще бъде с продължителност 60 СЕКУНДИ. Битките в 1/2 финалите и големия ФИНАЛ също ще имат по 4 рунда, но продължителността на всеки от тях ще бъде 90 СЕКУНДИ.

В състезанието няма да има т. нар. екстра рундове, което означава, че победителят ще бъде избиран веднага след приключването на битката.

НАГРАДИ

Атрактивни награди, за които скоро ще се даде повече информация – MORE INFO TBA.

ЖУРИ

SkilleR – World Beatbox Champion 2012, Grand Beatbox Champion 2011, Bulgarian Beatbox Champion 2007

Killa Bee – 2 X Bulgarian Beatbox Champion / 2014, 2016

MaxO – 2X Bulgarian Beatbox Champion / 2015, 2017.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега