Бургас, Политика, Топ новини

Здравко Василев: Разочарован съм от решението на брат ми за хотела на Алепу

0

Победителят в първия сезон на Биг Брадър и бивш кандидат-депутат от партията на Мая Манолова – Здравко Василев обяви във видеообръщение, че е разочарован от решението на брат си – Стоян Василев, да закупи “Подпорния хотел” на Алепу.

“Петък е най-тъжният ден за всички православни християни, а за мен е двойно по-тъжен, защото вчера моят брат направи нещо, с което освен, че ме разочарова, до голяма степен спомогна и да загубя вярата в него.”, каза Василев в своето видео.

“Изпитвам потребност да заявя ясно пред всички моята позиция за решението му да закупи и довърши строителството на печално известната „подпорна стена“ на плаж „Алепу“. Разбрах от медиите за това негово решение. Нямам нищо общо с това, което се случва и се е случвало там. Каквито и да са неговите мотиви, аз не одобрявам и не подкрепям тази негова инициатива. Решенията за бизнеса на брат ми през последните 20 години са лично негови, но свързването му с един обект – еманация на цялата, пропита от корупция и схеми държава, е повече от възмутително”, каза още Здравко.

Вижте какво още сподели Василев във видеото тук:

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега