Бургас, Политика, Топ новини

Здравко Василев: Да се легализират проституцията и леките опиати в Слънчев бряг

1

Победителят от Биг Брадър и бивш кандидат за депутат от “Изправи се! Мутри вън!” Здравко Василев отправи доста екзотично предложение за спасяване на сезона в Слънчев бряг.

“Единствената възможност да се спаси този сезон и отново да се наложи на европейския пазар за к.к. Слънчев бряг, е като територията на целия комплекс се обяви за 24 часова парти зона с възможност за покупка на леки опиати и легализиране на проституцията.”, пише Василев в свой пост във фейсбук

Според брадъра в Европа и Великобритания има 20 милиона “богати безделници , които просто искат да купонясват, пият, друсат, чу*ат”

“В място изградено от алчност и простотия, може да просперира само чрез бизнес основан на най-низките човешки слабости. Това е тъжната истина!”, категоричен е общинският координатор на партията на Мая Манолова за Приморско.


1 Коментар

  1. Киро Киров май 30, 2021 at 8:26 -  Отговор

    Ако този човек с мислене на шанаджия спечели депутатско място , жалко за този народ и жална и майка на тази държава. По същата логика , дайте да легализираме кражби , заплахи и други по леки престъпления. Този откровено работи за мутрите.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега