Бургас, Общество, Топ новини

Започва предизборната кампания

1

Старт на предизборната кампания – точно месец преди вота на 11 юли. Някои от партиите вече обявиха как ще влязат в битката за подкрепата на избирателите – чрез концерти на открито.

В сряда стана ясно коя партия под кой номер ще бъде отбелязана в интегралната бюлетина. Ясни са и листите, с които политическите сили излизат на предсрочните избори.

Преди вота има още една ключова дата – 15 юни. Дотогава Централната избирателна комисия ще трябва да определи как ще пуснат бюлетините си хората под карантина. Същият е и крайният срок, в който българите зад граница е необходимо да подадат заявления за гласуване.


1 Коментар

 1. Киро Киров юни 11, 2021 at 9:39 -  Отговор

  Да, започна поредната предизборна кампания. До колко Българина е узрял да прави информиран и разумен избор ще проличи на 11.07. Сега малко прогнозен анализ:
  До колко върху кампаниите на ПП влияе решението по казуса ” Магнитски”? Основно ще повлияе само върху ГП “Българско лято”, дефакто ги спира от влизане в парламента. На ДПС – никак.
  Кампаниите на ПП , няма да се различават , кой знае колко от предните , те са копи-пейс от години.
  Евентуалното подреждане на финала – по анализ – ИТН,ГЕРБ, Лява алтернатива, ДБ, БСП, ДПС и/или ИМВ ,Патриоти.
  В кампаниите: ИТН , ще заложи на преки срещи с малко медийно участие и концерт, ГЕРБ на агресия и мобилизиране на СМИ и всички “ози”. БСП, каквото и да правят са в миманса, ДПС са ясни, Патриотите – Карадайъ им вдигна топката , зависи как ще я отиграят – по скоро лошо. Голямата изненада – ” Лява алтернатива.
  Толкова за сега.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега