Бургас, Политика, Спорт

Започна записването за турнира “ГЕРБ фен купа – Бургас”

0

Поредното издание на традиционния турнир „ГЕРБ фен купа – Бургас” ще се проведе на 27-и и 28-и септември /събота и неделя/ в спортен център „Изгрев“.

Най-популярният спорт – футболът, и най-силният колективен спорт – волейболът, ще са състезанията, в които отборите ще мерят сили.

Първото издание на турнира „ГЕРБ фен купа” премина при много голям интерес, като в него взеха участие повече от 40 отбора по футбол, волейбол и стрийт баскет. Само футболните тимове бяха 24. Всички участници отчетоха силата и големия интерес към първото издание на турнира, като със сигурност ще премерят сили и във второто в края на този месец.

Отново за спазването на всички правила по време на двубоите на турнира „ГЕРБ фен купа – Бургас“ ще се грижат лицензирани съдии от Българския Футболен Съюз и Волейболната федерация.

За призьорите, както и за най-атрактивните отбори и участници в турнирите по футбол и волейбол, организаторите от ГЕРБ са предвидили големи награди, а за всички, които посетят оспорваните двубои, ще има игри с интересни награди и изненади.

Заявките за участие в турнира „ГЕРБ фен Купа – Бургас“ се приемат до 18 часа на 24 септември на телефон 0884 97 70 20, както и в централата на партията на ул. „Конт Андрованти 5”.

Техническата конференция за турнира и жребият ще се проведат на 25.09.2014 г. от 18 часа в централата на ГЕРБ в Бургас, в залата на етаж 1.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега