Бургас, Култура, Топ новини

Започна записването за “Флора Бургас” 2017

0

Тази година Националната изложба за цветя с международно участие “Флора Бургас” 2017 очаква своите посетители в дните от 28 април до 7 май. Записванията за участие в най-цветното градско изложение вече започнаха. Крайният срок за подаване на заявки е 31 март 2017 г.

Право на участие във Флора Бургас имат всички български и чуждестранни специализирани фирми, стопанства, разсадници, оранжерии, кооперации, дружества, фирми и частни любители.

Фирмите, проявили интерес могат да намерят регламент, покана и заявка на следните ел.адреси: http://www.burgas.bg/bg/info/index/1186 или http://www.letenteatar.com/bg/index/static/24/
В социалните мрежи има специално създадено събитие за “ФЛОРА БУРГАС” 2017, където може да следите актуалната информация свързана със събитието: https://www.facebook.com/floraburgas/events/

Спазвайки традицията, 33-то издание на Национална изложба на цветя с международно участие “Флора Бургас” ще представи аранжировки от отрязан цвят, листно-декоративни растения, саксийни култури, посадъчен материал, архитектурни и художествени изделия и елементи, лека градинска техника и препарати за отглеждане на цветна растителност.

Повече от три десетилетия изложбата популяризира българския и световен опит в производството на цветя и декоративна растителност, паркоустрояването, озеленяването, опазването на природната среда и благоустрояването на населените места. Тя допринася и за развитие на цветарството, генетиката и селекцията, обогатяване на местната флора с нови видове и сортове, повишаване на декоративните качества на растителността в интериора и екстериора.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега