Бургас, Общество

Започна записването за първата школа на малките скуптори на пясъчния фестивал

0

От 11 юли всяка събота на месеца  деца от 8 до 12-годишна възраст ще могат да се  потопят в детайлите в изработването на скулптури от пясък.
На телефон 0889/760-630, както и на касата на Фестивала на пясъчните скулптури /Приморски парк, до Конна база/ ще се осъществи предварителното записване на желаещите да изградят от пясък мини макети на оригиналните фигури. Детските групи са с ограничен лимит /до 12 човека/, с предимство ще са първите записали се да участват.
Всички деца в лятното “пясъчно” училище ще се докоснат до работата на скулптора Атанас Стоянов-преподавател, истински професионалист, един от творците, чиито произведение тази година краси фестивала.
Срещу таксата от 3 лв. за еднократно участие малките майстори на пясъчни фигури ще разполагат с всички необходими материали, специално подготвен пясък и “работно” облекло.
В рамките на  40 минути малчуганите, с помощта на компетентната подкрепата на професионален скулптор, ще творят и ще се забавляват по нестандартен и оригинален начин.
Началото на “пясъчното” училище тази събота е от 18,00 часа. Втората школа за деня е от 18.40 часа, а третата от 19.20 часа.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега