Бургас, Общество

Във Флората организират панаир на детските стоки

0

Веднага след откриването на обновената Флора, тя започна да изпълнява успешно своите функции и се превърна в магнит за бургазлии и гостите на града. След традиционното изложение на цветя, по повод Деня на детето там ще се проведе мащабното изложение “Големи идеи за малки деца”.

В периода от 1 до 4 юни ще имате възможността да се запознаете с най-новите продукти и услуги за бебето и детето директно от производители, дистрибутори и търговци. Множество фирми вече се записаха за участие.

Сред приятната обстановка на експозиционен център ФЛОРА, освен изложението на детски стоки, Община Бургас ще се погрижи и за доброто настроение на малките си гости с богата съпътстваща програма: куклен театър, детски работилници, пъстър маркет, концерти, игри и редица други забавления.

Важна част от събитието е и Детският панаир на професиите. Това е едно уникално пространство за забавление, което ще даде възможност на малчуганите не само да мечтаят какви искат да станат като големи, но и да научат повече за любимата професия – полицай, пожарникар, лекар, архитект, адвокат, ветеринар и др. Чрез ролеви игри, адаптирани тестове и реален контакт децата могат да се вживеят в своята мечта.

Вход свободен!


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега