Бизнес

Втората най-бързоразвиваща се компания в Европа за 2014 г. е българска

0

Втората най-бързоразвиваща се компания в Европа през 2014 г. е българската технологична фирма ScaleFocus, обявиха от световноизвестните бизнес награди The International Business Awards, след проведен международен конкурс, в който участваха над 3500 фирми от 60 държави, оценявани от 250-членно жури.

The International Business Awards са едни от най-престижните международни бизнес отличия. В конкурса ежегодно участват хиляди компании от цял свят.

ScaleFocus бележи 170% ръст на бизнеса си през 2013 спрямо 2012 г. Българската компанията изпреварва гиганти в IT бранша като най-големия в света виртуален мобилен оператор с 30 милиона потребители по света – Lycamobile, и най-голямата компания за мобилни приложения в Турция – Arvento Mobile Systems, които заемат трето място в същата категория.

Съоснователя и изпълнителен директор на ScaleFocus – Пламен Цеков заяви, че наградата е признание не само за успеха на ScaleFocus, но и за успеха на България като аутсорсинг дестинация.

Наградата Silver Stevie Award 2014 ще бъде връчена на официалната церемония, която ще се проведе в Париж на 10 октомври 2014 г.

ScaleFocus разработва специализирани софтуерни решения и предоставя технологични услуги. Компанията е създадена през март 2012 година от мениджъри и инвеститори с над 10-годишен опит в ИТ бизнеса в България и чужбина. Клиенти на дружеството са повече от 45 компании в 14 страни в Европа, Северна Америка и Азия. Специализира в интеграция на електронни услуги и управление на бизнес процеси (SOI/BPM), системи за обработка на големи обеми от данни, бизнес анализ и отчетност, мобилни решения за различни индустрии – телекоми, финансови институции, застрахователи, логистични компании и електронна търговия, контрол на качеството, одити за сигурност и автоматизирано тестване на софтуер и други.

Това е поредната престижна награда за ScaleFocus, след като през януари тази година бе отличена с 2 първи места – за клиентска политика и за бизнес развитие, и едно второ място – за най-успешен стартиращ бизнес, в конкурса на Forbes България за най-добрите компании у нас.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега