Бургас, Култура, Общество

Впечатляващи композиции се конкурират в инициативата “Да украсим Бургас“ 2014

0

До финала на конкурса на Община Бургас остават броени дни, а най-впечатляващите  композиции ще получат ръчно изработени подаръци на ОП “Морски знаци”.

В празничните предложения на предприятието са включени над 60 артикула – ръчно изработени стенни чинии, ангели и снежинки, изработени от стъкло и порцелан, ефектни календари от текстил, чували на  Дядо Коледа, еленчета и елхи, които подсилват декорацията с модерния си еко дизайн.

Всички подаръци са само от естествени материали, а за изработката на красивите празнични елементи са вложени часове  везане и рисуване. В социалното предприятие “Морски знаци” работят хора с увреждания и самотни майки.

Ето стъпките, които трябва да направите, за да участвате –  снимки на украсеното място, след което да ги изпратите на е-мейл: media@burgas.bg. Не забравяйте да напишите – име, телефон за връзка и точен адрес. Предложения очакваме до 21 -ви декември /последен ден за участие/.

Селектираните предложения ще бъдат оценявани от компетентно жури, а най-добрите декоративни композиции ще бъдат отличени.

Историята на надпреварата показва, че независимо от стила  и пищността на украсата  –  от ръчно изработени свещници и венци, мащабни фигури на белобрадия старец и неговите помощници, през  снежен интериор от естествени материали, дървени шейни, до космополитна феерия от цветове и лампички, празниците са най-светли, когато са споделени.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега