Бизнес, Бургас

Верига хипермаркети също ще помага на пострадалите в Бургаско

0

След водната стихия, разразила се в Бургаска област, стотици домове останаха в очакване на помощ.

И днес на територията на областта продължават отводнителните действия в мазета и приземни етажи на жилищни сгради, а гражданите се надяват да спасят имуществото си и да се подготвят за идващата зима.

Ръководството на верига строителни хипермаркети “MASTERHAUS”, съпричастно към бедите на пострадалите, взе решение да окаже помощ на бедстващите в региона.

След съгласуване с кризисния щаб и кмета Димитър Николов, се изготви план за безвъзмездна помощ от страна на българската верига хипермаркети. С решение на Общината помощта на MASTERHAUS е насочена към вилно селище Росен.

Водени от идеята да се помага на човека в беда, основен принцип в социалната политика на фирмата, “Бошнаков” ЕООД дарява сумата от 5000 лв. за нуждите на селището. Водещи търговски марки – Sika, Henkel и др.,се присъединяват към благотворителната кауза и даряват строителни материали и препарати.

“Хората трябва да отворят сърцата си и да не остават безучастни към трагедията на бедстващите в региона. Добрите практики трябва да се споделят и насърчават. За жалост, никой не е застрахован от силата на природните стихии”, сподели г-н Бошнаков, собственик на веригата хипиермаркети MASTERHAUS.

В неделя (14.09), организиран транспорт с екип от служители на фирмата ще отпътува към вилно селище Росен, за да окаже помощ на местните домакинства. Доброволците ще бъдат “въоръжени” с различни помощни средства: ботуши, ръкавици, торби за смет, лопати и не на последно място – своите добри сърца.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега