Бургас, Политика, Топ новини

Велизар Енчев: Патриотите изневериха на идеите си и измамиха избирателтие (ВИДЕО)

0

Бившият телевизионен водещ на “Дискосионно студио” по ТВ “СКАТ” и настоящ независим депутат Велизар Енчев напусна Патриотичния фронт (ПФ) след нагнетяване на напрежението в коалицията.

“Скандално бе поведението на колегите ми в псевдо Патриотичния фронт, които изневериха на идеите, с които влязохме в народното събрание и измамиха избирателите. Моето поведение бе нормално”, коментира Енчев в предаването “Здравей, България” по Нова телевизия.

“Категорично твърдя, че тази измама на избирателите е мотивирана от определени интереси, които могат да доведат до парични потоци. Бе извършена цинична търговия около назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната”, заяви вече независимият депутат.

Според него ПФ е влязла в една безпринципна коалиция. Той дори каза. че целият парламент е парламент на подменения вот.

Той е на мнение, че трябва да има предсрочни парламентарни избори – 2 в 1 с местните, именно заради подменения вот на българските избиратели.

“Липсата на морал в политиката докара до там нещата, че сме най-бедната държава в Европейския съюз. Когато се въведе морал в нея, когато думите и делата са едно цяло, тогава политиците ще могат да погледнат избирателите в очите”, каза още Енчев.

Снимка: Веселин Боришев


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега