Политика

Вежди Рашидов: Реформаторите са умни момчета, не са глупачета

0

Реформаторите са умни момчета, не са глупачета. Това заяви в „Тази събота” министърът на културата Вежди Рашидов за коалиционните партньори на ГЕРБ, като допълни, че е започнал да харесва Реформаторския блок.

„Трябва да се върви гръб в гръб, да си помагаме взаимно”, заяви той. По думите му РБ не преяждат с власт, защото са реални коалиционни партньори и имат своите права да искат пропорционално участие във властта. „Това не се нарича преяждане с власт”, подчерта министърът.

Той обясни, че не е често в медийното пространство, защото има много „затлачена” работа в министерството и влага усилията си в решаването им. За критиките срещу себе си Рашидов заяви, че те са от хора, които нищо не са направили в живота си.

„Не искам акъл от хора, които нищо не са направили. За мен никой един градивен човек не е казал нещо лошо”, подчерта той. И отново подчерта позицията си, че държавата и цялото медийно пространство се управлява или от обръчи или от кръгове и борбата срещу тях продължава.

„Осъзнавам, че работата на министър е чиновническа и аз се старая да си върша работата”, каза Рашидов.

За парите си в КТБ скулпторът каза, че е направи цесия и се опитва да си върне част от парите, защото не може да „прежали изкарваното цял живот”. Той обаче подчерта, че при дебатите за банката той е бил използван вместо дъвка „вместо да се пита кой открадна парите от българските граждани”.

източник: btvnovinite.bg


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега