LifeStyle

Вдигат индийска сватба в Италия за 10 милиона евро

0

Стоманен магнат вдига сватба на дъщеря си за 10 млн. евро в Пуля. Три дни ще ядат, ще пият и ще се веселят индийските сватбари, които

милиардерът Прамод Агарвал е поканил в шикозното градче Фазано, в областта Пуля. Металургичният магнат ще жени дъщеря си Ритико за избраника ѝ Рохан, който пък е син на Арун Мехта – неземно богатия основател на модната къща Mexx.

Сватбата ще започне на 3 септември и се очаква да завърши на 6-о число от месеца. Поканените за венчавката 800 свръхимотни гости, сред които ще бъде самият крал на стоманата Лакшми Митал, осигуряват цели 20% от брутния вътрешен продукт на родната Индия. За нощувките на гости си Прамод Аргавал е откупил изцяло близкия до Фазано суперлуксозен курортен комплекс „Борго Еняциа”, където двойната стая струва 2600 евро на вечер.

Булката Ритико и избраника ѝ Рохан ще бъдат венчани на 3 септември в старинен чифлик, който се намира в местноста Петолекия на Фазано. Както повелява индийската традиция, те ще дойдат до олтара, качени върху два слона, които би трябвало да пристигнат в южната италианска област до края на август.

Любопитен е фактът, че тъстът Аргавал деликатно е отказал италианските ястия в менютата на тридневния италиански купон и поради тази причина във Фазано вече са пристигнали 1100 индийци обслужващ персонал – готвачи, сервитьори, декоратори и т.н.

За доброто настроение на гостите от далечна Индия щели да пеят и свирят колумбийската звезда Шакира и групата Gotan Project.  Според италианските вестници като цяло купонът щял да струва на металургичния магнат 10 млн. евро.

Градчето Фазано се очертава като една от най-привлекателните дестинации за бракосъчетания на богати и известни хора. Преди две години пак там минаха под венчило американските шоузвезди Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл, по-миналата пак там се ожени вицепрезидентът на „Гугъл” Никеш Арора, чиито гости бяха самите Аштън Къчър и Мила Кунис.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега