Бургас, Общество, Топ новини

Въпреки студа: Бургазлии посрещнаха 2015-та на “Тройката”

0

Повече от 1000 бургазлии посрещнаха 2015 година на площад “Тройката” въпреки минусовите температури и ледения вятър. Водещи на новогодишната програма бяха Тончо Токмакчиев и Георги Дюлгеров. Звездата на вечерта Васил Найденов изпълни едни от най-известните си песни.

Специални пожелания към бургазлии отправиха кметът Димитър Николов и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

“В последните секунди на 2014 година ви поздравявам, заради това, че вие сте жители на един прекрасен град. За Бургас тази година бе изключително трудна, но и предизвикателна. Тук с мен е един успешен министър от Бургас –  Ивелина Василева, която много помага на града и ще продължи да го прави. Нека през 2015 година да покажем, че Бургас е един съвременен град, който има сериозно място в Европа. Аз и моите колеги от общинска администрация ви обещаваме, че през 2015 година, ще ви накараме да бъдете още по-горди, че сте бургазлии, каза в словото си Николов.

Министър Ивелина Василева пожела на бургазлии здраве и сбъднати мечти и изрази надежда, че 2015 година ще бъде по-добра.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега