Общество, Политика

Валери Симеонов се чувства „изработен“ от Бойко Борисов

0

Не виждам съдействие на Борисов по отношение реализацията на втори лифт. Премиерът компроментира и саботира моето предложение за промяна на концесията в Банско. Това каза вицепремиерът Валери Симеонов в ефира на BiT. „Не искам да го виждам след това изработване, което направи“, добави Симеонов.
В ефир той припомни, че в Програмата за управление пише, че трябва да се развива туризма, да се насърчават инвеститорите, а това не се изпълнява, а се „саботира“.

„Разбрах, че Борисов е пуснал есемес на Тома Белев в 10 ч сутринта, че точката за концесията ще бъде отложена и събралите се на сбирка пред Парламента две семейства, тези глупаци, веднага се похвалиха във Фейсбук“, заяви още Валери Симеонов.

„Втори лифт няма да има поради несъгласие на Бойко Методиев Борисов. Сега аз сядам и мисля до 28 декември, когато ще има заседание на Министерски съвет. Всичко е възможно да стане – да не мислите, че аз съм от тези дето слушкат и папкат, и искат да си начешат егото!“, категоричен е Симеонов.

 „Министър Ангелкова говори едни обширни и напоителни глупотевини относно моето предложение. Не мога да я коментирам“, допълни вицепремиерът.

Economic.bg


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега