Общество, Политика

Валентин Николов заема мястото на Делян Добрев като председател на Енергийната комисия

0

Парламентът избра депутатът от ГЕРБ Валентин Николов за председател на Комисията по енергетика на мястото на напусналия Делян Добрев. Досега Николов заемаше длъжността зам.-председател на Енергийната комисия. За неин зам.-председател депутатите определиха Димитър Петров, а Станислав Стоянов и Васил Цветков бяха избрани за нови членове.

Постът председател на Правната комисия заема народният представител от ГЕРБ Анна Александрова, след като предишният ѝ ръководител Данаил Кирилов бе избран за министър на правосъдието. Досега Александрова беше член на правната комисия. В състава като нов член влиза Александър Иванов от ГЕРБ.

Припомняме, че в началото на април, председателят на енергийната комисия Делян Добрев също влезе в казуса с имотите, след като сайтът „Биволъ” публикува разследване от „Апартаментгейт”. Според публикацията майката на депутата Делян Добрев, братовчедка му Росица Гаргова и кумът му Евгени Консулов са се сдобили с апартаменти ново строителство в София на цени от 270 евро на кв. м. като сделките са осъществени в периода 2016 – 2018 г.

Economic.bg.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега