Бургас, Общество, Политика, Топ новини

Вълчо Чолаков: Нека помним подвига на нашите предци и техните светли идеали

0

Областният управител на Област Бургас Вълчо Чолаков отправи своя поздравителен адрес по повод 137-та годишниниа от Освобождението на България. Ето какво казва той:

Уважаеми дами и господа,

На 3-ти март отбелязваме Националния празник на Република България. На тази дата преди 137 години започва новата история на страната ни, а  българският народ постига своята мечта за свобода и обединение.

Днес, с поглед отправен в бъдещето, отдаваме почит към всички онези смели българи, които със своята саможертва и непримиримост носят свободата на Отечеството ни. В този ден, сме задължени да помислим върху ценностите и заветите, завещaни от всички знайни и незнайни мъже и жени, дали живота си, за да я има днешна България. Ценности като достойноство, дълг, патриотизъм, единство, които в съвремието ни звучат още по- актуално. Ценности, които сме длъжни да отстояваме и да възпитаме в децата си, за да гарантираме по-светло бъдеще за България.

В днешния ден отправям послание към всички политици, общественици, лидери на мнение, към българските граждани за полагане на максимални усилия насочени към постигане на проспиритет, европейски стандарти и стабилност.

Нека помним подвига на нашите предци, техните светли идеали. Нека бъдем достойни последователи на тези, които ни дариха свобода.

И нека пребъде България!

Честит Национален празник!


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега