Бургас, Политика, Топ новини

Вълчо Чолаков: Благодаря на всички, с които работих. Извинявам се за грешките

0

Вече бившият областен управител Вълчо Чолаков с емоционален пост във Фейсбук. В него той благодари на хората, с които е работил през цялото това време, докато беше губернатор.

Чолаков също така се извини за грешките, които е допуснал и ги чувства като лична отговорност.

Вижте целия текст:

 

Благодаря на всички, с които в последните седем години работихме заедно. Успехите, малките победи, които постигнахме, са факт благодарение на труда и ентусиазма на всеки един от вас. Винаги съм вярвал, че в успеха има повече „ние” и по-малко „аз”. При грешките е обратно. Те трябва да се признават в първо лице, единствено число. Грешки допуснах. Извинявам се. На критиците си отговарях очи в очи. Предпочитам го.

 

Поставих си за цел администрацията да изпълнява основната си задача – да работи в услуга на хората, да ги улеснява, да я бъде грижа. Постигнах я. Въведох правилото, че има ли забавяне то вината е в нас. Защото да търсиш вина в другите е присъщо за онези, които не могат да носят отговорност. Отговорност носих, лично. Надявам се, че успях да покажа непоносимостта си към популизма и демагогията. Дадох оптималното от себе си на изпълнителната власт. Тя обаче е непосредствено свързана с практическото реализиране на Закона. За мое съжаление законодателни идеи останаха неосъществени, а от тях имат нужда и бизнеса и администрациите. Имам какво да дам и там.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега