Бургас, Новини, Общество

В събота ще се проведе благотворителен базар за 3-годишния Валентин, който се бори за живота си

0

На 12 ноември, събота, в бургаския бар “Таргет” /помещава се в сградата на Операта/ ще се проведе благотворителен базар за 3-годишния Валентин, който се бори за живота си.

Група хора, трогнати от неговата съдба, решиха да дадат своя принос в събирането на средства за болното дете. За целта те организират благотворителното събитие, в което всеки може да се включи.

На базара ще бъдат изложени дрешки, бижута, сувенири – за всекиго по нещо. Ще бъде поставена и кутия за събиране на средства, като идеята е следната – всеки сам ще определя цената на артикула, който си е харесал, а средствата ще пуска в касичката. Ако не си харесате нищо от изложените вещи – можете да дарите, без да купувате.

Валентин страда от остра лимфобластна левкемия. За лечението са нужни 300 000 евро, като голяма част от средствата вече са събрани.

Ако не можете да присъствате на благотворителния базар, но имате желание да помогнете, можете да го направите по следния начин:

 

1. Като дарите средства по дарителската сметка на детето:

Първа инвестиционна банка

IBAN BG02FINV91501316843960

BIC/SWIFT код: FINVBGSF

Титуляр: Валентин Валентинов Зашев

 

2. Като дарите нещо за благотворителния базар – ако искате да го направите, пишете на:https://www.facebook.com/zlatiana.mancheva  или го оставите в бар “Таргет” на 10-и и 11-и ноември след 14:00 часа.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега