Бургас, Спорт

В следващите спортни дни – състезание “Мама, татко и аз” и борба

0

В следващите дни ще се проведат още две събития от богатата програма за отбелязване на “Бургас – Европейски град на спорта” – една съвместна инициатива на Община Бургас и организацията ACES.

На 08.04.2015 г. /сряда/ от 16.00 часа в спортна зала “Бойчо Брънзов” започва веселото състезание “Спортувам с мама и татко”. Организатори са детска ясла №1 “Бургаско детство” и Община Бургас. Малчуганите ще се състезават заедно с мама и/или татко, разделени на три  отбора – “Калинка”, ” Слънчице” и ” Златна рибка”. Настроението ще подгрява водещата – актрисата Невена Станева, с помощта на клоуна Бобчо. Малките спортисти ще получат медали и много награди, осигурени от  Община Бургас и спонсори.

На 11 април /събота/ в спортна зала “Никола Станчев”, к-с “Меден рудник”, ще се проведе традиционният международен турнир по борба “Данко Дачев”. Той се организира от Община Бургас, Българска федерация по борба и “Клуб по класическа борба – Бургас”. Ще вземат участие отборите на: ЦСКА – София, Левски – София, Локомотив – Варна, Ботев – Враца, Олимпик – Тетевен, Класик – Белене, Берое – Стара Загора и Сърбия. Състезанието ще протече в часовете от 10.00 до 17.00. Официалното откриване е в 13.00 часа.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега