Бургас, Общество, Топ новини

В Европейската седмица на ваксините специалисти ще отговарят на въпроси на бургаските майки

0

Най-голямото училище за бременни и родители в Бургас – “Мама знае най-добре” ще срещне бургаските родители със специалисти от РЗИ Бургас, който ще отговорят на всичките им въпроси свързани с имунизационния календар на страната. 

По традиция лекциите на училището се провеждат всяка втора събота от месеца в Бистро “Рома” с начален час 10:00 часа. Тази събота организаторите са посветили на темата за ваксините. Лекторът, който ще запознае семействата с всички митове и реалности около имунизациите в България ще е лично д-р Величка Григорова – ръководител на отдел “Противоепидемичен контрол” към РЗИ Бургас. 

За да вземете участие в отворената лекция е нужно само да се запишете  по един от двата начина:

–  Да се обадите на тел. 0894406234 или 0883100044;
– Да пишете на e-mail: mamaznae@adaptive.bg

Всички присъстващи и записали се предварително ще получат подаръци. Освен персонални подаръци, присъстващите ще имат възможност да участват и в томболата на училището, където могат да спечелят ваучер за вечеря на стойност 50 лв. от домакините на събитието – Бистро “Рома” и още един голям подарък осигурен от спонсорите на училището. 

От 2005 г. на сам в последните дни на април се провежда Европейска имунизационна седмица. В инициативата страната ни ще участва за 10-и път. Слоганът тази година гласи: „Ваксините действат, за да защитят вас и хората около вас от сериозни заболявания“.

 

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега