Бизнес, Бургас

В Бургас откриха високотехнологично производство за хирургически конци

0

“Това е изключително смел и добър пример как с подкрепата на общинската администрация се реализират големи проекти като това високотехнологично производство за хирургични конци и игли”. За нас е комплимент, че  избрахте Бургас за тази инвестиция, бъдете сигурни, че оттук пътят към европейските пазари е най- кратък”.

Това заяви кметът Димитър Николов преди да пререже лентата на представителство на водеща московска фирма за производство на хирургически конци и игли “Р1 сьюче”  на ул. “Индустриална”96. Заводът е с високотехнологично оборудване с няколко степени на хигиена и безопасност.

Компанията произвежда 11 000 вида конци за различни области на хирургията.Тя е е една от водещите в производството на хирургически конци, игли и инструменти.

Следващата стъпка на инвеститорите е да разширят присъствието си, като започнат да произвеждат и хирургически инструменти. Това  ще доведе до разкриване и на нови  работни места.

“Предпочетохме Бургас пред 3 други големи български града, защо условията за инвестиции и инфраструктурата са много добри, заяви Владимир Резников, изп. директор на “Р1 сьюче”.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега