Бизнес, Бургас, Общество, Топ новини

Успешен старт на кариерата за 21 бургаски младежи с Лятната ученическа езикова програма на Съдърланд

0

Ваканцията може и да не e най-любимото време за уроци, но пък е възможност за усъвършенстване на чужд език и практика в реална работна обстановка. Това е заложено и в основата на един от най-успешните проекти на Съдърланд, който е насочен изцяло към младежи.

Лятната ученическа езикова програма на Съдърланд в Бургас се провежда за трета поредна година, като това лято, наред с успешната програма по немски език, стартира и първото издание на Френската лятна програма.

„Мотивира ме това, че по този начин мога да науча много нови неща и да подобря знанията си по немски език. Най-полезното нещо, което научих бе работа в екип и усъвършенстване на комуникацията с хора. Бих препоръчала Съдърланд на своите съученици, тъй като това е една огромна възможност за реализация.” сподели Златина Зафирова, ученичка в НЕГ „Гьоте“ в Бургас.  

Успешната формула на програмата, засилва мотивацията за постигане на отличен успех на учениците и амбиция за професионална реализация. Тя е част от дългосрочната стратегия за изграждане на успешни и дългосрочни взаимоотношения с училищата, университетите и образователните институции в цялата страна.

Програмата е част от изцяло нов за Бургаския офис на компанията проект, който стартира успешно на 20 юни тази година. Включилите се в програмата имаха възможност да работят за мултинационална компания, която е световен лидер в индустрията за ваканционни имоти с милиони потребители по цял свят. Освен ценен опит в областта на обслужването на клиенти, учениците имаха възможност и да се докоснат до ноу-хау на световно ниво. Всички включили се в програмата преминаха през специално обучение, което да ги въведе в спецификата на работата.

„Научаването на нови умения и подобряването на езика бяха сред основните причина да се присъединя. Мисля, че всичко в програмата е идеално. Ако трябва да опиша Съдърланд с три думи, това биха били: вдъхновяващ, сплотяващ, забавен!“ сподели Анна Ангелова, ученичка в ПГРЕ „Г. С. Раковски“.

Всички обучаващи се, получиха предложение за трудов договор, получаваха заплата през целия период на програмата и имаха възможността за избор на гъвкаво работно време.

 

За 10 години в България световният лидер в трансформацията на бизнес процеси Съдърланд има разкрити 5 офиса в София, Варна и Бургас, в които работят над 2000 души. Компанията оперира в 19 държави, в които има 60 офиса и над 38 000 служители.

Най-ценният актив и причина за утвърждаването на Съдърланд като лидер в бранша са нейните служители. Обучението и развитието им са приоритет в компанията, като освен въвеждащи обучения, свързани с ежедневната работа (софтуерни, езикови и други курсове), се провеждат и такива, насочени към личното и професионално развитие – технически обучения, обучения за меки умения, мениджърски и търговски програми, коучинг и менторинг. Доказаната практика е по-голямата част от ръководните позиции в компанията да се заемат от вътрешно подготвени успешни специалисти.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега