Бургас, Общество, Топ новини

Ученици подаряват шоколадови букети, вместо истински цветя на учителите за 15 септември

0

Нова мода при подаряването на букети за първия учебен ден – вместо истински цветя, ще се подаряват букети от шоколадови цветя. Това разказаха търговци пред репортер на VoxBurgas.

Много семейства са решили да изненадат любимите учители на децата си с това сладко изкушени, което със сигурност няма да бъде изхвърлено на боклука след края на празника. Цветята са изработват от бургаски майстори, които използват белгийски шоколад.

Майсторите от първия бургаски шоколадов магазин – ШоколаТ, разказват, че новите букети стават все по-търсени около празниците, защото и самите клиенти търсят нещо по-нестандартно. Недялка Демирева, която е главен шоколатиер на „ШоколаТ“ сподели, че през тази година са изработили доста повече букети от 2020 г. Причината била именно в желанието на хората да подарят нещо, което ще зарадва повече отсрещния човек.

Ако и вие искате да изненадате класната с подобен букет, може да го направите от двата магазина на ШоколаТ – на ул. “Алеко Богориди” срещу Археологическия музей или на площад “Тройката”, до книжарница “Хеликон”.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега