Бизнес, Бургас, Общество, Топ новини

Ученици от Немската гимназия участваха в “Един работен ден в офиса на Съдърланд”

0

Вчера се проведе четвъртото поред издание на „Един работен ден в офиса на Съдърланд“. Учениците от ПГПНЕ “Гьоте” имаха възможността да се запознаят с екипа на компанията и да добият представа за реалния работен процес.

Възпитаниците на гимназията прекараха половин ден в офиса на Съдърланд. Там те бяха запознати с дейността на фирмата, както и видяха от първо лице с какво трябва да се справят служителите в ежедневната си работа.

Организаторите запознаха учениците от 11 и 12 клас с индустрията за трансформация на изнесени бизнес процеси, както и какви са техните предимства. Разясниха каква е организационната структура на компанията и какви възможности им предлага кариерния център.

Сред важните умения, които младежите придобиха са как да отговарят на клиентските очаквания, как се води бизнес комуникация и чрез какви методи да поднасят най-коректна информация.

Първите три издания на програмата „Един работен ден в офиса на Съдърланд“ бяха осъществени през месец март с помощта на ръководство на ПГПНЕ “Гьоте”.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега