Бизнес, Общество

Ученици и студенти от страната могат да станат „Мениджър за един ден”

0

Ученици, студенти, водещи компании, организации и държавни институции отново ще имат възможност да се включат в „Мениджър за един ден”. Инициатива на Джуниър Ачийвмънт България се организира за четиринадесета поредна година и ще се проведе на 23 март 2015 г., в хотел „Шератон“, гр. София.

Ученици от 10., 11. и 12. клас и студенти могат да кандидатсват като попълнят онлайн формуляр на страницата на инициативата „Мениджър за един ден“. В кандидатурите си те трябва да изпратят своя автобиография и мотивационно писмо до 04.03.2015 г.

Всяка компания-домакин също трябва да се регистрира, като попълни форма за участие на сайта. Крайният срок за регистрация на компании от страната е 04.03.2015 г.

„Мениджър за един ден” популяризира метода на учене чрез практика и насърчава връзката между бизнеса и образованието.  Всяка година над 1000 ученици и студенти в цялата страна имат възможността да тестват своите умения и планират кариерното си развитие. Те прекарват един ден на ръководни постове във водещи български и международни компании и учат директно от топ мениджърите им. Въпреки че са заедно само един ден, много от младежите и техните домакини продължават да поддържат връзка и след това. Предложения за стажове или работа са често срещана практика към добре представилите се младежи.

Реалната среща на хора от бизнеса с избраните от тях младежи става сутринта на церемонията по откриване на „Мениджър за един ден”. След това те прекарват работния ден заедно (участват в конференции, бизнес преговори, оперативки и др.) и се връщат на същото място вечерта за церемонията по закриване.

Източник: Мениджър


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега