Бургас, Общество

Участниците от X factor пяха в Бургас за #Скритиятдар

0

Участници в тазгодишния музикален формат X Factor пяха над час в подкрепа на дарителската кампания #Скритиятдар. Концертът е част от най-новата кампания на мол Burgas Plaza, посланици на която са Кристина Дончева, Иво и Пламен Добреви и Михаела Маринова. Инициативата стартира на 12 декември тази година, като за целта бяха поставени специални кутии в над 100 от търговските обекти на мола. 

“Освен представители на бизнеса в Бургас, ние сме и част от обществото. Ето защо  смятаме, че е важно да помагаме, особено тогава, когато можем!”, споделиха от мениджмънта на търговския център при откриването на мероприятието. Те допълниха, че със събраните средства ще закупят специализирани уреди, които да подпомогнат рехабилитацията на деца със специални потребности.

Присияна безапелационно спечели конкурса "Имало едно време..."

Присияна Събева е големият победител в конкурса “Имало едно време…”

Малко преди края на концерта бяха съобщени и имената на победителите в конкурса за приказка “Имало едно време…”. Тази кампания молът стартира в началото на ноември месец с цел да обърне вниманието на подрастващите към темата за грамотността.

Поощрителни грамоти получиха Анастасия Лукина от НБУ “Михаил Лъкатник” и Йоан Маринов от СОУ “Никола Вапцаров” – Айтос. Трето място зае Теодора Лазова от ПМГ „Акад. Н. Обрешков“, а втора награда грабна Стефани Кичукова – възпитаник на НБУ “Михаил Лъкатник”.  Техните награди връчиха Красимир Калудов – журналист, и Стеляна Йонкова, учител по български език и литература.

Големият победител в първото издание на конкурса се казва Присияна Събева, четвъртоклсничка в НБУ “Михаил Лъкатник”, която се открои с приказката “Пеещото момиче”.  Тя спечели ваучер на стойност 100 лева, предоставен от Ориндж център.

Концертът продължи с общо изпълнение на Кристина, Пламен, Иво и Михаела.

„Много се радваме, че сме част от тази инициатива.  Подкрепяйте бургаските деца, защото най-ценният дар е да помагаш!”, казаха те при закриването на събитието.

#Скритиятдар ще продължи до 30 януари 2015 г., а събраната сума ще бъде официално обявена през месец февруари. Освен дарение, всеки може да отправи личен апел, като сподели информация за кампанията в социалните мрежи с хаштаг #Скритиятдар.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега