Vox Populi

TV7 беше и е символ на пропагандата

0

Борисов сега набляга на обидата си към ТВ7, но не помни, че докато ГЕРБ бяха на власт, всички телевизори в кабинетите на властта, бяха включени на ТВ7. И ако сега влизането в телевизията е реванш за обидата на премиера от по-късен период, жалко.

Иначе – разводът между Цветан и Делян показа най-ясно методите на тандема им, преди раздялата. Разменят си бухалките, с които преди тупаха целия останал свят. А журналистите… Колеги, думите, които изговаряхте и начинът, по който го правехте, е въпрос на избор! На личен избор.

TV7 беше и е символ на пропагандата. На подмяната на реалността. На убийствата чрез медии. Властта се ползваше от машината Василев -Бареков – Пеевски. Първо ГЕРБ, а после ДПС – БСП -АТАКА, поддържаха опорните си точки от амвона на ТВ7. Не ден, не два. Не от Костинброд насам, а доста по-отдавна. 7

Помнете, колеги! И публиката да помни. Защото този филм не е свършил. Просто част от куклите са извън сцената. Някои по-главни герои и сега управляват, и не са си сменили подхода. Сменят се само куклите! И в политиката, и в журналистиката.

П.П Къде са парите. Онези -източените и изпраните през мега продукции и реалитита. Да кажат продуцентите, които вече са в друга телевизия.

 

Миролюба Бенатова е журналист, репортер и публицист.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега