Бургас, Политика, Топ новини

Кристиян Трифонов е новият младежки лидер на СДС-Бургас

0

Младежкото СДС в Бургас има ново ръководство от снощи. Младите седесари са избрали за председател на общинската структура на МСДС Кристиян Трифонов. Той е член на СДС от 2012 г., бил е заместник-председател в предишното ръководство на местната младежка организация.

„Кристиян е доказал качествата си през годините. Като част от Инициативния комитет за възстановяване на МСДС винаги е работил в името на възраждането на младежката ни организация. Мисля, че колегите взеха най-правилното решение с неговия избор.“, каза Дончо Златев, областен младежки лидер на СДС в Бургас.

Трифонов е завършил “Журналистика” в Бургаския свободен университет. Бил е част от редакторския екип на Студентския вестник на университета. Работил е като репортер и редактор в няколко регионални и национални медии, активен блогър и писател.

„Благодаря на всички, които подкрепиха моята кандидатура. Ще дам всичко от себе си, за да влеем нови сили в партията. Във вътрешно-партиен план ще подкрепяме всичко разумно, което новото ръководство на СДС предлага, но няма да затваряме очите си пред кадровите безумия и политически грешните решения.“, каза Трифонов в първото си изявление след избора.

За заместник е избран Момчил Томов, който беше кандидат за депутат през 2017 г. от листата на Реформаторския блок. Досегашният секретар на младежката организация Васил Сидеров запазва поста си.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега