Бургас, ИЗБОРИ 2017, Политика, Топ новини

Третият в бураската листа на Нова Република бил про-руски доброволец в Крим (ВИДЕО)

0

Кметът на Тополовград Божил Божилов, който е на трето място в бургаската листа на коалиция “Нова Република” на Радан Кънев, се оказа поддръжник на анексирането на Крим и отявлен путинист.

Това стана ясно след като в социалните мрежи се завъртяха няколко видеа от телевизионни участия на бургаския кандидат-депутат. Той обяснява доброволческия си плам, с който заминава да следи референдума в Крим, с голямата си любов към Русия.

“Кметът на Тополовград Божин Божинов и зам.-председателят на Общинския съвет Красимир Иванов обявиха, че в събота заминават за Крим като доброволци към организацията “Православна зора” с лидер бившият депутат от “Атака” Павел Чернев.”, информират медиите през 2014 г.

Те възнамерявали да защитават правата и сигурността на българската общност там. Освен това двамата се включили сред наблюдателите, които ще следят за “правилното” протичане на референдума, на който се реши автономната република да стане част от Русия.

В кабинета на кмета се отличава бюстът на Ленин, който гордо стои на бюрото му, а от стената го гледа портрет на Сталин. 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега