Бургас, Култура

Тони Димитрова: Щастлива съм, че ще получа награда на БГ Радио пред бургаска публика

0

“Щастлива съм да получа наградата на БГ РАДИО пред моята любима бургаска публика”, каза Тони Димитрова. В събота на сцената в Летния театър тя ще получи приз “Ана Мария Тонкова” за БГ Вдъхновение.

За първи път церемонията по връчване на тези престижни музикални награди ще има две сцени – една в Благоевград и една в Бургас! Музикалното събитие ще се проведе на 23 май, а НОВА ТВ ще излъчи запис на следващия ден – 24 май – Празника на славянската писменост и култура.

Жителите на град Бургас ще имат възможност да станат част от най-голямото музикално събитие в страната с един концерт на Тони Димитрова и приятели – Стефан Диомов, Петте сезона, Искрен Пецов, група G.R.A.S., Росен Сеновски и Иван Ченов. На сцената ще бъдат и любими водещи от БГ РАДИО!

Билетите за сцената в Летен Театър – Бургас са вече в продажба на касата в Дома на нефтохимика. Цените са 7, 10, 15 и 20 лв. Телефон за справки – 0894 898 098.

Билети се продават и в мрежата на TicketPro.

И тази година финалистите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото.

До 22 май на сайта на БГ РАДИО се провежда и вторият етап от гласуването за Годишни Музикални Награди 2015, което ще определи победителите във всяка една от деветте категории. На www.bgradio.bg слушателите могат да дадат своя глас за предпочитаните от тях за 2015 изпълнител, клип, текст, албум, видеоклип и песен.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега