Бургас, Култура

Тони Димитрова пее за Калата в „Диагноза Едит Пиаф“

0

Кое е общото между Тони Димитрова и Едит Пиаф? Отговорът е, че и двете имат безграничен талант и оставят част от себе си всеки път, когато излязат на сцената. 

Най-обичаната бургаска певица Тони Димитрова влиза за пореден път в кожата на Едит Пиаф, за да покаже, че добрите каузи се случват само тогава, когато зад тях стоят хора, готови да ги приведат в действие. Една такава кауза е благотворителното издание на музикалния спектакъл “Диагноза Едит Пиаф”, който бургазлии и гостите на града могат да видят на 25-ти септември /четвъртък/ от 19.00 часа в ДТ “Адриана Будевска”.

Всички събрани средства от представлението ще бъдат дарени за изграждане на паметник на актьора Георги Калоянчев в Бургас. Благотворителните пропуски са на цени 10 лв., 12лв., 15 лв. и вече могат да се закупят от касата в градинката пред Община Бургас, както и на място в  ДТ “Адриана Будевска”.

Идеята е на директора на  ДТ “Адриана Будевска” Борислав Чакринов. Зад нея застават всички девет актьори  в спектакъла  – Асен Лозанов, Деница Денчева, Димитър Мартинов, Ива Папазова, Никола Парашкевов, Стефан Иванов, Даниела Георгиева, Христо Симеонов и Тони Димитрова, които участват без хонорар.

Набирането на средства за изграждане на паметник на Калата се извършва от Инициативен комитет, в който влизат всички културни институции в Бургас, Общественият дарителски фонд, Община Бургас и няколко ротариански клуба.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега