Бургас, Култура, Общество

Тони Димитрова и Стефан Диомов се включват в кампанията “Аз обичам Бургас”

0

Представители на местната власт и на един от големите инвеститори в града заедно ще отбележат Деня на любовта като официален празник на добротата и емпатията. “Аз обичам Бургас” не е обикновен акт на родолюбие, а кампания, в осъществяването на която съмишленици са редица  граждански сдружения, институции, интелектуалци, представители на бизнеса в Бургас и най-вече гражданите на Бургас.

Най-малките посланици на доброто поставиха своеобразно начало на един от най-значимите за града социални проекти на 7 февруари, когато сами изработиха декорация на тема “Аз обичам” и украсиха един от автобусите на градския транспорт, който до края на месеца ще усмихва жителите на Бургас.

Продължението предстои тази събота, 14 февруари, когато от 11:30ч. в Mall Galleria представители на Община Бургас, МО и МВР заедно с домакините от търговския център ще открият “Ден на отворените врати на професиите”. Огнеборци ще паркират пожарната кола пред мола и ще разказват за предизвикателството да си пожарникар, полицаи с патрул, два мотоциклета и полицейско куче ще разясняват на по-младите посетители защо е важно да спазваме правилата, а представители на спец отрядите ще демонстрират техники за овладяване на различни ситуации.

“Денят на професиите” ще продължи с концерт на именити бургазлии от 12:00ч. в мола. Тони Димитрова, Стефан Диомов и други известни музиканти и творци също изразяват своята съпричастност към проекта “Аз обичам Бургас”, като се присъединяват към посланиците на доброто в града.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега