Бургас, Политика, Топ новини

Николай Тишев се завръща в листата на БСП

0

Бившият червен депутат Николай Тишев се завръща в листата на БСП за Бургас.

Това ще се случи по-късно днес, когато ще се реди и листата за депутати на БСП за България във 2-ри МИР.

На предните избори опозицията елиминира Тишев изобщо от участие в листата, но сега са размислили с оглед на катастрофалния резултат от последната кампания.

Тишев ще бъде по-назад в листата, за да докаже, че може да изкара силен преференциален резултат без значение от мястото.

Самата листа се запазва до 5-то място в предишния си състав. Тодор Байчев е имал претенция за 2-рото място, но се очаква да отстъпи от искането си в полза на проф. Йоргова.

Припомняме, че на последните избори БСП се срина  от 4 на 2 мандата. До голяма степен това се дължи и на отсъствието на Тишев в листата.

Сега пък на дневен ред е отказа на Корнелия Нинова да смени водача на листата Петър Кънев, който беше осветен като един от бизнесмените, които са получавали най-щедри обществени поръчки от ГЕРБ. След журналистическо разследване стана ясно, че само за месец април Кънев е получил над 14 милиона лева от правителството на ГЕРБ. Това в комбинацията с въвеждането на ненужни екостикери, които са двойно по-скъпи от досегашните стикери за Годишен технически преглед и ще се плащат от всички български семейства, допълнително се очаква да отблъсне избиратели от БСП.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега