Бургас, Общество, Топ новини

Тереза Восканян и Кристина Рашкова са големите победители в “Награда на декана” 2015

0

Тереза Восканян е новият носител на „Награда на Декана“ на Центъра по хуманитарни науки при Бургаския свободен университет. За втора поредна година бе връчен и призът за „Най-добър комуникатор“, който отиде при студентката по „Журналистика“ Кристина Рашкова.

„Много е трудно да определяш победители“, сподели деканът на Центъра по хуманитарни науки доц. д-р Мария Алексиева. „Още днес трябва да запретнете ръкави, да се заловите здраво за работа и да не спирате по пътя на живота, за да достигнете успеха, към който се стремите и за който мечтаете“, допълни тя.

Тазгодишната церемония беше повече от емоционална. Победителката в „Награда на Декана“ – Тереза Восканян реши да сподели приза си със своята колежка Павлина Райчева, която остана втора и получи сребърен сертификат.

Най-голямата награда за преподавателите в ЦХН при БСУ  пък бе присъдена на доц. д-р Гергана Начева. Тя спечели симпатиите на студентите и бе наградена в категория „Преподавател“. Решението за това, кой е най-добрия преподавател се взима изцяло от студентите в центъра след анкетно гласуване.

„Много благодаря на декана затова, че преобърна парадигмата. Посвещавам наградата на моите колеги, от които постоянно се уча и на моите студенти, които са смисълът на моя живот,“ заяви доц. д-р Гергана Начева.

Специалният гост и миналогодишен носител на приза „Най-добър комуникатор” Теодора Ялъмова бе категорична, че всеки един от студентите е достоен, за да вземе тези статуетки, но най-важното е да обичат това, което правят.

Тази година наградата за “Най-добър комуникатор” отиде при третокусничката Каристина Рашкова. Вижте какво сподели тя пред нашата камера.

Стаж в главния медиен партньор – VoxBurgas, получи Моника Атанасова. Едномесечен стаж в своята редакция подариха и информационният сайт burgasinfo.com.

В тазгодишното издание на конкурса сили премериха десет студенти от специалностите: „Журналистика“, „Връзки с обществеността“, „Социални дейности и консултиране“ и „Стратегически комуникации и медия мениджмънт“. Беше връчен и приз  за популяризиране на Център по хуманитарни науки и утвърждаване имиджа на Бургаския свободен университет сред обществеността, чрез развиване на радиопредаването „Стената“ в ефира на Българско национално радио. Грамотите получиха студентите – Женя Тенчева, Анита Райкова и Калоян Станев.

Специални гости на събитието бяха заместник-кметът по kултура и образование на Община Бургас – Йорданка Ананиева, носителката на приза „Най-добър комуникатор“ за 2014 г. – Теодора Ялъмова, както и победителите в категория „Студент“ от предишни издания на  „Награда на Декана“ – Дончо Златев и Анна Манукян.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега