Политика

Татяна Дончева: Политическият живот е пълен с ментета

0

Всички, които са били лъгани от фирми, банки, телефонни компании знаят какво означава “Внимавай в малкия текст!”. Политическият живот също е пълен с ментета. Така лидерът на “Движение 21″ и кандидат за народен представител Татяна Дончева обясни значението на предизборното послание пред БНР.

“В нашите листи няма партийци, а доказани експерти със свободни професии, хора от дребния и среден бизнес, които не чакат партийни назначения. Нашата цел е да разделим олигархията от политиката, добави още тя и заяви, че партнирането с други партии не бива да се тълкува като коалиране.”, каза още лидерът на Движението.

Дончева набеляза три основни приоритета на “Движение 21″.

Първият е прекратяването на партийни назначения в администрацията, което е придобило плашещи размери и е довело до депрофесионализация.

Вторият приоритет е профилирането на средното образование, така че младите хора на 18 години да могат да се изхранват, завършвайки училище.

Третият, промяна в съдебната система и реформи в Прокуратурата. Запитана до какви ефекти се очаква да доведат въпросните реформи, Дончева заяви, че този ход “ще прекъсне обръчите на Доган”, както и че ще се преустанови влиянието на ДПС в съдебната система.

снимка: БГНЕС


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега