Политика

Татяна Дончева: Няма никаква интеграция. Белият свят е лицемерен

0

„Един европейски 11 септември събужда страх. Но нещо ми се губи. Ако 11 септември беше изненада, то мина достатъчно време, за да разберем, че нещата няма да утихнат. Питам се защо това се случва. Тези хора очевидно имат мислене за нещата, по-различно от нашето. Ние бихме ли могли да си съжителстваме с тях, ако им налагаме като възрастни даскалици нашето разбиране за света. Но те не желаят да се съобразят с него”. Това заяви Татяна Дончева в “Здравей, България” по Нова Телевизия в коментар за вчерашното кърваво нападение в Париж. 

По нейно мнение малцинствата са силно изолирани и само външно изглежда, че те са добре приети, че са равнопоставени.

“Това е един абсолютно паралелен свят. Няма никаква интеграция. Според мен белият свят е лицемерен. Тези хора се чувстват отхвърлени от белите общества. Замисляли ли сте се какво значение има за нас карикатурата на пророка Мохамед. Ако някъде в продължение на години се появяват карикатури за Господ, ние бихме ли го възприели така. Смятам, че има друго обяснение, което ние, християнският свят, не търсим”, категорична бе Дончева

„Българските служби за сигурност не просто са неподготвени за терористична заплаха. Те са неподготвени за елементарни предизвикателства”, заяви лидерът на “Движение 21”

По думите й правителството на Бойко Борисов трябва да събере “последните мохикани, които разбират от сигурност” и да се реши какво може да се направи за предотвратяването на потенциални терористични заплахи.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега