Бизнес, Бургас, Топ новини

Sutherland стартира Френска лятна програма за ученици

1

За трета поредна година Sutherland ще проведе своята Лятна ученическа програма. Тя има за цел да даде успешен старт на кариерата на младите бургазлии, които още от ученическата банка да навлязат в корпоративния свят. Модерно образование и практика в реална работна обстановка е успешната формула, която дава силна мотивация за постигане на отличен успех на учениците и амбиция за професионална реализация.

Тази година, след изключителния успех на немската програмата през последните две лета, стартира и Френска лятна програма.

Учениците, които изучват френски ще имат възможност по време на лятната си ваканция да оползотворят свободното си време, упражнявайки френския си език и подготвяйки се за новите предизвикателства, които ги очакват.

Програмата ще бъде част от изцяло нов за Бургаския офис на компанията проект, който стартира на 20 юни. Всички ученици ще подпишат трудови договори за програмата и ще получават заплата на месечна база, като могат да избират пълен (7-часов за лица под 18 години) или непълен работен ден, в зависимост от техните предпочитания.

Включилите се в програмата ще имат възможност да работят за мултинационална компания, която е световен лидер в индустрията за ваканционни имоти с милиони потребители по цял свят. Освен ценен опит в областта на обслужването на клиенти, учениците ще имат възможност и да се докостнат до ноу-хау на световно ниво. Всички включили се в програмата ще преминат през обучение, което да ги въведе в спецификата на работата.

Освен за ученици, програмата е отворена за летния период и за хора, владеещи френски език.

За повече информация всички желаещи ученици могат да се свържат директно с представители на компанията на телефон – 056 590 128  или да кандидатстват до 15 юни на имейл earlycareer@sutherlandglobal.com или като попълнят следната форма: https://bit.ly/2Jfk1lR

 

Основана през 1986 г., Съдърланд е глобална организация за трансформация на процеси, която обслужва клиенти във всички индустрии.

Главният офис на компанията се намира в Рочестър, Ню Йорк. За нея работят професионалисти от над 60 локации в САЩ, Австралия, Бразилия, България, Великобритания, Египет, Естония, Индия, Канада, Китай, Колумбия, Малайзия, Мароко, Мексико, ОАЕ, Словакия, Филипините, Швеция и Ямайка.

Компанията отваря врати в България през 2008 г. Оттогава до днес само у нас Съдърланд достига 2000 служители, работещи в пет различни локации – три офиса в София, един в Бургас и един във Варна.

Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика. Съдърланд продължава да се разраства с бързи темпове в България чрез увеличаване на услугите и обемите работа за настоящите си клиенти и придобиване на нови такива.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега