Бизнес, Бургас, Топ новини

“Съдърланд” създава програма за заетост след края на летния сезон

1

Глобалният лидер в сферата на аутсорсинга на бизнес процеси Съдърланд Глобъл Сървисиз отпразнува първата си годишнина в Бургас.

Офисът на компанията се помещава в административната част на Мол Галерия и към настоящия момент броят на наетите служители е 150, като се очаква да се увеличи до 400 до края на тази година.

По повод на годишнината Сатиш Рамачандран, главен мениджър на компанията за България, обяви в присъствието на местни медии и на заместник – кмета на Община Бургас Красимир Стойчев, уникална възможност за наетите на сезонна работа в туристическия сектор в Бургас.

“Нашата програма “Бургас от есента до пролетта – работа след края на летния сезон“ е чудесна възможност за ангажираните в летния туристически бизнес в морски градове като Варна и Бургас, за стотиците хора, които работят в авиокомпании, на летища, плажни заведения, ресторанти, хотели и курорти, да останат да работят в Бургас, без да се налага да търсят работа в зимните курорти или да са безработни след края на летния сезон.”, обясни Рамачандран

Красимир Стойчев Съдърланд

Ахмед ЕлАттар (на снимката в средата), главен мениджър за Бургас, сподели, че поетите ангажименти на Съдърланд към хората в Бургас се простират отвъд откриването на работни места, тъй като компанията инвестира в обучението на наетите служители с цел подобряване на тяхното ниво на владеене на немски език.

Той дори каза, че всички млади жители на Бургас, които са напуснали града в търсене на по-добра работа и възможности могат да се завърнат в красивия си роден град, който вече предлага подобни отлични позиции за работа.

Съдърланд предоставя на служителите си не само стандартното за индустрията заплащане и отлични условия за работа, но и различни социални придобивки като социално осигуряване, допълнително здравно осигуряване, допълнителна застраховка, ваучери за храна, отстъпки в магазините в мола и др.

съдърланд


1 Коментар

  1. Емил Николов август 15, 2016 at 8:44 -  Отговор

    Най- измислената фирма!!! Третират те като роб!!! Изобщо не държат на Вас! От като свършиш с единия контакт докато ти влезе дръгия имаш 90 сек. Не се издържа! Не се ли питате защо търсят постоянно хора? Те всички напускат.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега