Бизнес, Бургас, Топ новини

Съдърланд с нов офис в сърцето на Бургас

0

Съдърланд, един от най-големите работодатели в Бургас и световният лидер в трансформацията на бизнес процеси, остава верен на идеята да осигурява високо качество и перфектна работна среда на своите служители.

За старта на есенния сезон над 350 служители ще започнат своя работен ден  в нов офис с прекрасна гледка към морето, който е разположен в непосредствена близост до центъра на града, пристанището и главните жп и автогари – район, известен като бързо развиваща се и престижна бизнес зона сред зеленина.

Официалното откриване се проведе на 9 октомври от 13:00 ч. в Марина Бургас, като присъстваха кметът на община Бургас, представители на общината, на училищата и университетите в града, които традиционно биват подкрепяни от компанията, посредством множество инициативи насочени към младите хора в града.

Съдърланд отваря врати в Бургас през 2014 г., като оттогава до днес компанията се разраства изключително динамично. Това, което отличава Съдърланд като водещ работодател в града е, че предлага възможности за професионално развитие, съобразени с местната среда и особеностите на местния пазар на труда. Компанията има амбиции да продължи да развива своите дейности в града и да надхвърли 400 служители през декември – в момента тече мащабна кампания за подбор на служители за проектите в града.

Съдърланд е сред най-големите работодатели в България. Компанията е в страната  повече от 10 години и има над 2800 служители, които работят с клиенти като Spotify, Hilton, GoDaddy и McAfee. Развива дейност в София, Варна, Бургас и Пловдив и продължава да расте.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега