Бизнес, Бургас, Топ новини

Sutherland Бургас отбеляза своята 3-та годишната

0

Глобалният лидер в трансформацията на бизнес процеси Sutherland отпразнува третата си годишнина в Бургас.

С отварянето на офиса си, компанията даде на много млади и амбициозни личности нови работни места и възможност за професионално развитие в интернационална среда. За тези три години Sutherland се превърна е един от най-верните партньори на редица институции в морския град. И това лято учениците от Немската гимназия в Бургас имаха възможност да се докоснат до реална работна среда. Това им дава доза международен опит в техните първи крачки в живота след училище.

Александър Милев, директор за Бургас, сподели, че компанията ще продължава да се разраства. Той подчерта, че бургаския клон на Sutherland се е доказал като един от най-добрите в световен мащаб за компанията. В момента има свободни позиции за хората, които владеят немски и италиански език.

Адаптирайки се към бързо развиващата се бизнес среда, Sutherland започна цялостно ребрандиране като обновява своето лого, сайт, дизайн и визия. Отличителна черта е, че в цялостното си маркетингово позициониране фирмата залага на реални лица от екипа,  които може да видите в повечето маркетингови кампании и материали.

Офисът на компанията се помещава в административната част на Мол Галерия и към настоящия момент броят на служителите е над 200.

На 16-ти юни в Бургас Sutherland спечели две награди на годишната гала Innovations, Technology & Sourcing Awards 2017, организирана от Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ). Тогава международното жури награди Sutherland в категориите „Доставчик на аутсорсинг услуги на годината“ и „Най-иновативна технологична компания“.

На 10 август ще се състои Ден на отворените врати в офиса на Sutherland. Всички посетители ще имат шанс да разговарят със специалисти и да научите малко повече за екипа на доказала се международна компания с 30-годишен опит.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега