Бургас, Общество, Топ новини

Строителният бранш ще обогати своите знания на семинар във “Флората”

0

На 27-28 юли 2021 в комплекс „Флора“ ще се проведе семинар за строителни фирми, които имат желание да участват в обществени поръчки, но им липсват достатъчно знания и опит в тази сфера.

В обучението ще бъдат представени строителните поръчки, възлагани от Община Бургас в последните 2 години, както и планираните за 2021 строителни дейности, които предстои да бъдат отворени скоро, така че желаещите фирми да имат достатъчно време да се подготвят за тях. В практическата част ще бъде демонстрирана стъпка по стъпка работата с електронната система ЦАИС-ЕОП и как на практика участниците могат да подадат офертното си предложение през нея. Експерт-юрист по ЗОП ще обърне внимание на важни теми относно правилната подготовка и най-често срещани проблеми при кандидатстване в обществени поръчки.

Строителните поръчки от публични възложители дават добра възможност на местните фирми да заработят с нов клиент. Но безспорно подготовката на успешна оферта е труден процес. По-малките фирми срещат затруднения да разчетат езика на държавната администрация, както и да подготвят и подадат правилно своето предложение, тъй като изискванията в публичния сектор нямат нищо общо с частните сделки. През 2020 се въведе и нова  електронна система за обществени поръчки ЦАИС-ЕОП,  която затруднява по-неопитните участници.

Поканени са за участие фирми от цялата Бургаска област – обучението е специално за строителни фирми, но желаещи от други сектори също могат да се включат.

*Обучението е безплатно, но е необходима предварителна регистрация на office@tender-service.bg или 0894 649 501. Ще бъде възможно и онлайн включване през платформата Zoom. 

Семинарът се провежда в 2 дни по 4 часа на ден: на 27.07. от 14.00 ч, на 28.07. от 10.00 ч.

Проектът се реализира от платформата  tender-service.bg. Повече информация тук: https://www.tender-service.bg/ABF-project-2021


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега