Политика

Стефан Софиянски: СДС трябва да започне процес на възстановяване

0

Бившият столичен кмет Стефан Софиянски обяви, че когато ти липсва идея и ясна стратегия, тогава стигаш до конфликти на дребно ниво.

“Не беше далечно времето, когато Иван Костов и Надежда Михайлова делиха едни коли на базата на конфликти.”, припомни Софиянски.

Според него СДС трябва да започне един задължителен процес на градеж и на възстановяване. Той допълни, че СДС очевидно ще отиде на по-голям форум, където много по-балансирано ще се вземе решение.

„Такива хора, които сме съпричастни и малко или много сме се оттеглили от синята идея, трябва да бъдат върнати обратно, трябва да си простим грешки”, посочи той и заяви, че би се върнал в СДС заедно с цялата си партия ССД.

“Трябва да има идея. Ако СДС започне да гради, да търси новата българска държава, съвременната европейската българска държава с по-различна форма на управление, с по-различни отношения. Това трябва да се търси.”

Софиянски подчерта, че не е от хората, които смятат, че СДС няма перспектива.

“Ако успеем да се преборим и да тръгнем към един нов път на развитие, а ние трябва да го направим, нашите деца ще преценят, че сме били прави”

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега