Бургас, Политика

Стефан Кенов в Бургас: Ще пресечем пътя на статуквото

0

Стотици симпатизанти на партията на Бареков, „Земеделски народен съюз”, „Гергьовден”,  „Лидер,” „Съюз на свободните демократи” и още няколко партии се събраха снощи на „Охлюва” в Морската градина за откриването на кампанията на Коалиция ”България без цензура” в Бургас.

„Ще пресечем пътя на статуквото и на трите стари партии, които отново се готвят да управляват, а също и на някои нови формации, които с надежда гледат на лесното си влизане в следващото Народно събрание.”, това каза водачът на листата на коалиция „България без цензура“ Стефан Кенов, който е бивш зам.-областен управител на Бургас.

Кенов разказа, че след като е излязъл от изпълнителната власт през 2008 година е оставил  Бургаски регион в едно процъфтяващо състояние с 3,5% безработица в Община Бургас и  5% средна безработица за областта при положение, че  тогава е имало общини с над 18% безработица, като  Руен и Сунгурларе.

„Смятам, че хората си спомнят какво беше и знаят какво направиха кабинетът Борисов и кабинетът Орешарски. Ние сме различни, но едновременно сме нови, а от друга страна имаме опит. ББЦ знае какво трябва да се направи”, заяви с увереност Стефан Кенов.

„Коалиция ”България без цензура” е котката, която най-накрая  ще мине път на всичко, което не ни  харесва. Листата, която представяме, е изключително добра, интересна и най-вече се отличава с това, че няма фъфлещ  несретник от София, който да я води, както преди 8 години”, каза в обичайни си шеговит стил почетният председател на “Движение Гергьовден” Любен Дилов – син.

Кандидат-депутатите на коалицията от Бургас бяха представени от самия Разпутин или по-точно от актьора Юрий Ангелов, който е стар приятел на киносценариста, писател-сатирик, журналист и политик Любен Дилов – син. Всички бяха облечени с тениски с черна котка и N13.

„Единственото условие злото да тържествува е добрите хора да не правят нищо. Вярвам, че е време да си спомним кои сме всъщност и водени от истината и добрата си воля, заедно на 5 октомври да пресечем пътя на политическата мафия в България”, каза заместник-председателят и областен кординатор за Бургас на “Движение Гергьовде” Георги Маринчев.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега