Бургас, Политика, Топ новини

Стефан Цинцарски положи клетва като общински съветник

0

Юристът Стефан Цинцарски е най-новият член на бургаския Общински съвет. Общинският лидер на “Движение Гергоьвден” положи клетва по време на последната за годината сесия на ОбС.

Цинцарски е председател на контролния съвет на “Движение Гергьовден”. По време на местните избори през 2011 г. той беше 4-ти в листата на “Синята коалиция”. Неговият ред дойде след напускането на общинския съвет от седесарите Костадин Марков, тогава зам.-кмет на Община Бургас, а сега депутат от Реформаторския блок, и Вълчо Чолаков, който само преди дни стана областен управител на Бургас.

“Човек и добре да живее, става общински съветник.”, коментира във Фейсубк новият общински съветник.

Бащата на Стефан – Евтим Цинцарски също беше общински съветник преди няколко мандата. Сега по-малкият Цинцарски влиза в местната парламент, па макар и за по-малко от година.

 

Кой е Стефан Цинцарски

Роден на 12.12.1972 г. в гр. Бургас. Възпитаник на бургаската Руска гимназия и на юридическия факултет на Бургаския свободен университет. Професионална кариера – адвокат в Адвокатска колегия Бургас (1999 – 2000). През 2000г. преминава на работа в „Лукойл нефтохим Бургас”, където последователно работи като: юрисконсулт, началник отдел „Стопанско-правен”, ръководител отдел „Управление на имуществото”.

Председател на бургаския клуб на „Движение Гергьовден” от 2006г. 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега