Бургас, Политика, Топ новини

Стефан Цинцарски откри своя приемна в Бургас

0

С офис и приемна в Бургас вече може да се похвали местната структура на „Движение Гергьовден“. От следващата седмица всеки четвъртък общинският съветник Стефан Цинцарски ще приема бургазлии от 18 ч. в новооткрития офис на ул. Константин Фотинов 28, ет.2.

Специално за откриването днес в града пристигнаха председателят на „Движение Гергьовден“ Драгомир Стефанов и почетният председател Любен Дилов-син. Двамата се срещнаха с журналисти и коментираха визията си за участието на „Гергьовден“ в предстоящите местни избори. Според Любен Дилов, въпреки симпатиите, които „Гергьовден“ има към сегашния кмет Димитър Николов, ще бъде помислено за евентуална силна кандидатура за кметското място. „Сигурно е, че в каквато и формация да се явим за Бургас, „Гергьовден“ ще е водещата партия- т.е. ние ще определяме характера на кампанията, водача на листата и кандидата за кмет, ако има такъв.“ допълни Дилов.

От своя страна Драгомир Стефанов обясни, че се разглеждат два варианта за явяване на изборите- местни коалиции или централна коалиция с местни вариации. Домакинът Стефан Цинцарски подчерта, че в Бургас „Гергьовден“ изключително добре си партнира със структурите от Реформаторския блок и според него това партньорство има голямо бъдеще.

В края на срещата общинският съветник отново напомни за своята лична кауза да помогне на болната от детска церебрална пареза Натали и раздаде на журналистите билети за благотворителния концерт, който ще се проведе в понеделник, от 19:30 в НХК.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега