Бургас, Политика, Топ новини

Стефан Цинцарски: Ако искате нещо да се промени – свиркайте, а аз няма да спестя усилия

0

Стефан Цинцарски направи първото си публично обръщение, в качеството си на местен старейшина, чрез профила си във Фейсбук. В него той се обърна към всички “ФБ приятели, отделни граждани, цели трудови колективи и аркадашлар”.

Публикуваме пълния текст на обръщението му:

“Скъпи ФБ приятели, отделни граждани, цели трудови колективи и вие, аркадашлар!

Човек и добре да живее – става общински съветник. Не аз, хан Омуртаг го беше казал, написал или поне беше нещо в този смисъл. Щото и тогава, хич да не е, ама общински съвети е имало, не ли?

Та за добро или за зло, за Ваша радост или досада, следващите десетина месеца ще се гледаме взаимно, вече и в това качество и количество.

И докато бургаските журналисти все още се упражняват по темата, като какъв, аджеба, влизам в съвета, Бареков ли ще представлявам или реформаторите, аз, от своя страна бързам да Ви уведомя, че така случилото се, неочаквано и за мен, събитие, всъщност Ви прави, по един или друг начин, може би, най-добре представената група ФБ потребители в бургаския Общински съвет.

Така, че – Вие сте! Ако искате нещо да се промени в града около Вас – свиркайте, а аз няма да спестя усилия, освен ако последните не са нещо неморални, незаконни или от тях се пълнее.

Прочие, да Ви е честит новия общински съветник!

Нищо, че още Коледа не е дошла – скоро е Гергьовден!”

снимка: Фейсбук


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега