Uncategorized

Спецслужбите на САЩ са открили секретен документ на „Ислямска държава”

0

Американските спецслужби са открили секретен документ на „Ислямска държава”, сравняван по значимост с Mein Kampf на Адолф Хитлер.

Документът е на езика урду и е наречен „Кратка история на халифата „Ислямска държава”, Халифат на Пророка” . Върху 32 страници са описани плановете на терористите и основните опорни точки на идеологията им. Намерен е в отдалечен район в Пакистан, съобщава израелският портал Arutz Sheva, цитиран от руски медии.

“Докато светът гледа видеата как ислямистите обезглавяват хора и завземат територии в Ирак и Сирия, „Ислямска държава” се придвижва към Близкия изток и Северна Африка. Сега виждаме, че те имат стратегия и в Южна Азия. Това е като трик на фокусник: гледайте тази ръка и няма да видите какво правя с другата ръка”, коментира американски представител.

Според израелското издание достоверността на документа е потвърдена въз основа на уникалните символи  текста, особения език при описанието на лидерите на организацията, характерните религиозни изрази, които ислямистите използват.

Специалистите сравниха документа с „Моята борба” на фашизма, тъй като терористите използват сходни инструменти. Текстът е насочен към обединение на талибаните в Пакистан и Афганистан в единна армия на терора, както и обединение на други терористични организации под шапката на ИД.

Целта на новата терористична армия е да предизвика война в Индия и да започне конфронтация срещу САЩ, която ислямистите сравняват с Армагедон. Подробно е описан план за нападение на американските военни сили, които напускат Афганистан, срещу държавни служители в Пакистан и американски дипломати.

Планът на терористите за завладяване на света и настъпването на „края на света” е подробно описан в шест етапа. Сегашният е петият, нарича се „Обявяване на халифата” и по план ще продължи до следващата година. От 2017 до 2020 г. се предвижда „открита война” с глобални сблъсъци на вярващите с „неверниците” по целия свят.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега