Бизнес, Бургас, Топ новини

Специална машина прави уникални сладоледи на Морска гара

0

За втора поредна година жителите и гостите на Бургас ще могат да опитат вкусни сладоледени изкушения. Градът отново е домакин на Сладоледения фестивал, който се провежда край Морска гара.Там производители са изложили своите сладоледени творения, с които да промотират продукцията.

Един от дистрибуторите е донесъл специална софт машина, която работи с изцяло натурални продукти – прясно краве мляко, краве масло, сметана, захар и белтъци, от която всички посетители могат да погалят небцето, посещавайки фестивала.

Пред VoxBurgas.com собственикът на една от представените сладоледени фирми, разкри, че към продукцията му има голям интерес, като някои от клиентите са такива, дошли и опитали през миналата година от сладките изкушения, оставайки много доволни тогава и завърнали се отново сега.  

„Изложили сме 12 вида сладолед, съобразени с вкуса на българина. Фирмата разполага с над 20 вида, но сме подбрали топ 12, за да може посетителите като дойдат най-доброто. Към всеки един от тях има търсене, което може само да ни радва, заяви пред медията ни той.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега